Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wolbaard

Dit is Wolbaard. Hij stond gisteren ineens bij zijn kabouterfamilie op de stoep.

Wolbaard, ontwerp: JOC Creaties

Wolbaard dankt zijn naam aan zijn woeste baard van ruwe schapenwol. Hij is rondgebreid als sok op naald nr 3, met handgesponnen wolletjes.

Hij is een enigszins vreemde eend in de bijt in de familie. Maar hij werd warm onthaald en kreeg meteen een fijne slaapplaats. Want dat hij zou blijven slapen was buiten kijf, ze hadden elkaar na zo lange tijd veel te vertellen!

Wolbaard in slaapzak, ontwerp: JOC Creaties

Wolbaard is een verre neef van de kabouters, maar door zijn aparte dopvormige hoofddekel hoorde hij nooit echt helemaal bij de puntmutsen. Zelfs de Spinkabouter vond hem maar een rare snuiter. Dus hij was er al jong op uit getrokken om op zoek te gaan naar andere doppendragers.

Tijdens zijn vele omzwervingen had hij Eikelmannetje leren kennen, ook een doppendrager, en zij werden goede vrienden. Zij reisden tezamen verder door het ganze land, maar op een morgen was hij het Eikelmannetje kwijt. Nergens meer te vinden.

Stad en land struinde Wolbaard af, tot hij hoorde dat het Eikelmannetje was gevonden door Kabouter Sleutelhanger, zijn neef! Dus met gezwinde spoed was hij teruggereisd naar zijn familie, waar hij niet alleen zijn goede vriend terugvond, maar zich ook weer herenigde met de puntmutsen van de familie der sokpoppen. Eind goed al goed.

Wolbaard en Eikelmannetje , ontwerp: JOC Creaties

Benieuwd naar meer creatieve avonturen? Volg dan deze blog, of zie mijn pagina op Facebook of Instagram

Hartelijke groet,

José Wouters | JOC Creaties

Sokpopjes: de hele familie , ontwerp: JOC Creaties,
Advertentie

Gepubliceerd door JOC Creaties | Hollandse Haaksels

Hollandse Haaksels is een website van JOC Creaties. Op deze website deel ik mijn zelf ontworpen haakpatronen en eigen creaties ter inspiratie voor iedereen die graag haakt. Wil je meer zien van JOC Creaties? Kijk dan op www.jocreaties.nl

2 gedachten over “Wolbaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: